Een huiskamer buiten…

De overkapping voor mooie en slecht weer
In Nederland kennen we mooie zomers met lange warme dagen, maar we maken het ook wel anders mee. Ondanks de aangename temperaturen houden we het niet altijd droog of windvrij. Wanneer u een overkapping heeft in de tuin zit u droog en uit de wind. Met de juiste verlichting maakt u het gezellig en kunt u lekker lang buiten zitten. Peter de Rooij Hoveniers maakt graag een plek waar u zomer en winter buiten kunt zitten. Vraag naar de mogelijkheden…

De loungehoek is populair

Ontspannen in uw eigen loungehoek
De loungeplek wint in Nederland snel aan populariteit. In de schaduw of lekker in de zon, u bepaalt het lekker zelf. De loungemeubelen kunnen prima tegen het Hollandse klimaat, dus u kunt ze lekker buiten laten staan. Niet op een hoge stoel, maar lekker comfortabel op de buitenbank met een drankje of een boek. Wij weten als geen ander wat de ideale plaats in uw tuin is om lekker lang buiten te kunnen zitten.

De bloemenpergola

Een pergola vol bloemen
In veel tuinen zien we de pergola. Van hout of ijzer en overdekt of niet. U kunt uw pergola door ons laten bouwen, geheel naar uw wensen en smaak. De pergola leent zich prima om aangekleed te worden met bloembakken of een groenblijvende klimop. Onder een pergola met dak is het ook in de avonduren aangenaam verpozen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? We nemen ze graag met u door.

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken