Beschutting en privacy

Een haag zorgt in uw tuin voor de broodnodige beschutting en privacy. Bovendien vormt hij door zijn specifieke vormgeving voor een natuurlijke erfafscheiding. Een aantal specifieke hagen zijn bijzonder geschikt om op een speciale manier gesnoeid te worden. Dit kan resulteren tot exclusieve en creatieve vormen.

Onderhoud van de haag
De haag vraagt echter wel om onderhoud om de vorm te behouden, maar ook om de lucht te laten circuleren in het midden van de kruin. Dichte takken dienen regelmatig verwijderd te worden. Hierdoor krijgt nieuwe groei een kans en wordt de haag verjongt en versterkt.

Onderhoud van struiken
Struiken zorgen voor kleur en sfeer in uw tuin. Er zijn normaal- en snelgroeiende exemplaren die allemaal hun specifieke verzorging vragen. Wanneer het snoeien niet op de juiste manier of tijd van het jaar gebeurd, kan dat leiden tot sterfte.

Professioneel en regelmatig onderhoud

Maar vergis u niet. Het snoeien van een haag vraagt om kennis en ervaring. Wij weten hoe we lelijke en gevaarlijke gaten in de haag moeten voorkomen. Ga voor zekerheid en laat Peter de Rooij Hoveniers zorgen voor het onderhoud van uw haag en struiken.

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken