Een vijver leeft

Vijvers
Voor veel mensen is een tuin pas compleet door de aanwezigheid van een vijver. De vijver kan worden voorzien van vissen en fraaie waterplanten. Door gebruik te maken van de juiste beplanting en een goed filtersysteem heeft u er het hele jaar door plezier van. Vijvers zijn er in verschillende formaten en voor elk budget.

Peter de Rooij Hoveniers heeft veel ervaring bij de aanleg van vijvers en waterpartijen. Samen met u maken we een ontwerp dat zal resulteren in een fraai eindresultaat waar u het hele jaar door plezier van zult hebben.. Kijk op de pagina Voorbeeldprojecten naar onze recente projecten en laat u inspireren.  En als u wel de lusten, maar niet de lasten wilt…doen we ook graag het onderhoud voor u!

Geniet van kabbelend water

Waterpartijen
Wanneer u geen vijver wilt, maar wel kunt genieten van water in uw tuin, dan zijn er fraaie alternatieven. Kies dan voor een zogenaamde waterpartij. Er zijn verschillende vormen en materiaalsoorten die de basis kunnen vormen. Het geluid van een waterpartij werkt rustgevend en ontspannend.

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken