Een kindvriendelijke tuin

Wanneer u kinderen heeft is een kindvriendelijke tuin onmisbaar. De tuin kan zo worden ingericht dat zowel de kinderen als u, een eigen plek kan vinden. Voor jonge kinderen is de aanwezigheid van speeltoestellen en een zandbak een bron van vermaak.

De schommel
Wie is er niet groot mee geworden…de schommel. Schommels krijgen meestal een vaste plek in de tuin, maar er zijn ook verplaatsbare modellen. Bij het plaatsen van schommels houden we rekening me de veiligheid van de kinderen. Daarom adviseren we vaak het gebruik van (kunst)gras of rubberen matten, onder de schommel. Vallen wordt zo een stuk minder pijnlijk.

De trampoline
Veel kinderen zijn gek op een trampoline. Je kunt er natuurlijk de gekste capriolen op uithalen of ingewikkelde oefeningen doen. Wij zorgen wel dat het veilig is door de trampoline in te graven in het gras. Wanneer dit niet mogelijk is of u dit niet wenst, kunnen we altijd nog een veiligheidsnet plaatsen met kunststof tegels rondom.

De zandbak
De zandbak is voor kinderen nog steeds één van de populairste plekken in een tuin. Hier kunnen ze immers urenlang spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Wij maken hem net zo groot als u wilt en vullen hem natuurlijk af met speelzand.

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken